Această Plantă Minune Tratează Boli Precum Diabetul Și Osteoporoza

Este cel mai eficient înlocuitor al zahărului și are importante proprietăți antimicrobiene, antioxidante, antiglicemice și antihipertensive.

Stevia este o plantă originară din Africa de Sud, folosită de sute de ani în Brazilia și Paraguay pentru îndulcirea ceaiurilor și remediilor locale. Este bogată în vitaminele B, C și K, potasiu, fosfor, magneziu, calciu, fier, zinc, proteine, fibre și antioxidanți. Extractul dulce de stevie este folosit cu succes în numeroase alimente și băuturi.

Numeroase studii arată că stevia ajută la tratarea eficientă a unor afecțiuni precum hipertensiunea, diabetul, oboseala, indigestia, deranjamentele stomacale, arsurile, gripa, răceala, gingivita, cariile dentare, mătreața, osteoporoza, infecțiile, dermatita sau ridurile.

Stevia stabilizează nivelul de zahăr din sânge, mărește rezistența la insulină și stimulează producția de insulină, fiind deosebit de eficientă în tratarea diabetului.Ceaiul de stevie inhibă pofta de dulciuri și alimente grase și este benefic pentru persoanele cu hiperglicemie.

Datorita proprietăților antibacteriene pe care le are, stevia tratează cu succes gingivita, cariile dentare și abceselor bucale.

Consumat după masă, ceaiul de stevie previne și tratează indigestia, deranjamentele stomacale și arsurile, îmbunătățește funcția gastrointestinală.

Două căni de ceai de stevie pe zi ajută la reducerea tensiunii arteriale și la stabilizarea circulației sângelui.


Concentratul de stevie este benefic pentru tratarea mătreții, a scalpului uscat și a părului uscat și subțire. După folosirea steviei, părul devine mai rezistent și se regenerează mult mai repede.