Aceasta este pastila cu care un medic de la Timișoara a reușit să vindece 36 de români de CORONAVIRUS

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, unde s-au vindecat de departe cei mai mulți pacienți de coronavirus, a explicat ce schemă de tratament le aplică bolnavilor de Covid-19. 

În România sunt până acum 367 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID 19. 3 dintre cei 14 internaţi la terapie intensivă sunt în stare gravă.

52 de persoane au fost declarate vindecate și externate. Cele mai multe sunt, de departe, în Timişoara – 36. Alte 11 în București, 3 în Craiova şi câte unul în Constanța și Iași.

Medicul Virgil Musta a explicat pentru Opinia Timișoarei că foloseşte o altă schema de tratament decât în restul ţării, pentru că astfel doctorii pot vedea ce efecte are fiecare variantă.

„Noi folosim o altă schemă de tratament decât restul ţării, dar şi conjunctura a fost favorabilă, pentru ca pacienţii pe care i-am tratat au fost pacienţi tineri, fără comorbiditati, fără boli asociate, la care teoria spune că evoluţia bolii este bună. Schema pe care o dăm noi este formată din o tabletă cu 2 antivirale, care la 3-4 zile după administrare dau teste negative. Aşteptam doua teste negative, după care îi externăm”, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Virgil Muştă de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara.

Articol preluat de pe Stirileprotv.ro