Această băutură incredibilă îți va purifica ficatul dintr-o înghițitură

Ficatul este unul dintre cele mai mari organe ale corpul uman, avand cele mai multe si mai diversificate functii.

Are peste 500 de functii, unele atat de complexe incat fara ficat nu ai putea trai, si nu exista un aparat sau sistem care sa poata inlocui toate functiile ficatului. Una dintre cele mai importante functii este ca purifica sangele si elimina toate toxinele si impuritatile din el.

Astfel, daca ai un ficat curat înseamnă ca organismul tău este sănătos plin de vitalitate, energie, iar starea de spirit pe care o ai este excelenta. Curățarea ficatului in fiecare zi este cea mai buna modalitate de a-l păstra sănătos.

Cum îți poți curața ficatul?

Combina doua părți egale de suc de lămâie si ulei de măsline. Este recomandat sa iei o lingura din acest amestec puternic in fiecare dimineața pe stomacul gol. După ce ai făcut acest lucru, te poți bucura de micul dejun.

Ar trebui sa simti o schimbare intr-o luna. Un aspect fizic mai frumos, o piele mai stralucitoare si mai sanatoasa, o ameliorare a cercurilor intunecate din jurul ochilor, sunt doar cateva din beneficiile de care te vei putea bucura. Intestinele tale vor functiona corect si vei uita de problemele legate de digestie si constipatie. Vei fi sanatos si plin de energie!

Uleiul de masline este cel mai eficient produs, mai ales atunci cand vine vorba de decolmatarea canalelor ficatului si vezicii biliare. Bila este un participant activ in digestie, deoarece accelereaza functia tranzitului intestinal. Lamaia si afinele au acelasi efect asupra digestiei.

Lămâia are proprietăți puternice asupra sănătății si acestea sunt, probabil, bine cunoscute pentru tine. Lămâia este o sursa excelenta de vitamina C, fiind destul de eficienta in eliminarea grăsimilor, ea contribuind, de asemenea, la procesul de curățare a ficatului.

Sursa