A Divorțat La 3 Minute După Ce S-A Căsătorit. Ce Greșeală A Făcut Mirele

La doar 3 minute după ce s-a căsătorit, un bărbat din Kuweit și-a făcut mireasă ”proastă”, iar aceasta a cerut anularea căsătoriei.

Cazul a fost numit cel mai rapid divorț din istoria Kuweit-ului. Potrivit platformei de știri arabe Q8 News, în luna ianuarie, 2019, un cuplu din Kuweit a divorțat la 3 minute după ce și-au spus ”Da”.

Mai precis, după semnarea contractului de căsătorie la un tribunal, mireasa s-a împiedicat la ieșire. Mirele a făcut-o ”proastă” iar femeia, fără să stea pe gânduri, s-a întors în tribunal și a cerut anularea contractului simțindu-se profund jignită de acuzele bărbatului.

Cazul a devenit viral pe rețeau de socializare Twitter unde reacțiile au fost mixte. Mulți utilizatori i-au dat dreptate femeii: ”Dacă așa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l lași, nu merită”, a comentat un utilizator. ”O căsnicie fără respect, fără devotament, este condamnată la eșec”, este o altă reacție virulentă la adresa bărbatului.

În statele din Golf și mai ales în Kuweit numărul divorțurilor este în creștere, mai ales de când că s-a mărit numărul căsătoriilor din interes – cuplurile decid repede să se căsătorească pentru a obține mai ușor împrumuturi sau ajutoare financiare.