Controlează nivelul zahărului din sânge folosind un ou fiert. Leac pentru diabetici

Starea noastră generală de sănătate este influențată în mare parte de dieta si stilul nostru de viata.

Din moment ce trăim într-un mediu poluat, suntem înconjurați de diverse substanțe chimice si toxice sănătatea noastră este pusa in pericol, ceea ce duce la apariția multor boli si afecțiuni.

De multe ori controalele de rutina pot indica dezechilibre, valori crescute sau scăzute ale zahărului din sânge sau ale presiunii arteriale.

Acest lucru poate afecta mult starea întregului organism. Astfel de tulburări sunt ucigași silențioși, care duc treptat la schimbări iremediabile. Din fericire, atunci când vine vorba de nivelul ridicat de zăhar din sânge există un remediu rapid si natural, care poate fi de mare ajutor.

Veti avea nevoie de

  • un ou
  • oțet

Preparare
Întâi se fierbe oul, apoi se decojește, se străpunge cu o furculiță de mai multe ori, se toarnă oțet peste el si se lasă până dimineața următoare. Oul se mănâncă împreună cu un pahar de apă caldă.

Se repeta acest tratament timp de câteva zile, iar glicemia dumneavoastră va fi redusa in mod semnificativ. Nu ezitați să încercați acest remediu simplu pentru reducerea nivelului de zahăr din sânge.

Compusul activ din oțet care are un impact pozitiv asupra nivelului de zahăr din sânge este acidul acetic. Nobumasa Ogawa, profesor doctor la Universitatea din Tokyo a descoperit că acidul acetic inhibă activitatea unor enzime responsabile cu digestia carbohidraților, precum amilaza, zaharaza, maltasa și lactaza.

Prin urmare, atunci când oțetul ajunge în intestine, unele tipuri de zahăruri și amidonuri “trec nevăzute”, fără să fie digerate, având astfel un impact mai mic asupra nivelului de zahăr sangvin.

”Fiecare om este autorul propriei sale sanatati sau boli. Cand vine vremea sa mananci corect si sa incepi sa faci exericitii, nu exista “Voi incepe de maine”. Maine este boala!”

Sursa