8 lucruri uimitoare se întâmplă corpului tău când bei sucuri verzi!

Sucurile verzi sunt alcătuite din fructe și legume ambalate cu antioxidanți, minerale şi vitamine pentru un corp sănătos.

  1. Te hrăneşti pe deplin
    Sucurile verzi sunt o dietă echilibrată. Beneficiile dvs. vor varia în funcție de cantitatea de vitamine pe care o obțineți din fructele şi legumele pe care le alegeți până la suc. Spre deosebire de sucurile ambalate, sucurile verzi nu conțin conservanți și proprietățile lor antioxidante sunt complet absorbite.
  1. Îmbunătățiți digestia
    Sucurile verzi sunt mult mai bine absorbite decât alimentele întregi. Și, de asemenea, fibrele, în care sunt bogate, ajută în mod semnificativ digestia și curățarea întregului sistem digestiv.
  1. Energie suplimentară
    Când consumați sucuri verzi, acestea vă oferă o sursă solidă de energie. Ca urmare a consumului de substanțe nutritive, pH-ul dvs. va fi echilibrat și vă veți simți plin de energie. Deoarece este absorbit de organism imediat, sucul verde poate fi o sursă directă” de energie.
  1. Slăbeşti
    Dintre sucurile de slăbit, sucurile verzi sunt cele mai bune. Deoarece nu conţin aproape calorii, ci o cantitate mare de apă şi fibre. Ca urmare, te va face să te simți plin mult mai repede. De asemenea, te va ajuta să arzi grăsimile foarte repede.
  1. Digerați alimentele mai ușor
    Smoothii verzi sunt ușor de digerat. Deoarece ingredientele sunt zdrobite, acestea sunt procesate mai repede de către organism și, prin urmare, digerate. La urma urmei, corpul tău nu trebuie să lucreze din greu pentru a obține substanțe nutritive. Persoanele care suferă de indigestie sau constipaţie beneficiază şi ele de aceste băuturi.

6. O modalitate excelentă de a te hidrata. Consumul de sucuri verzi te ajută să rămâi hidratat. Și acest lucru permite creierului nostru să lucreze activ, pielea să fie tânără și elastică și, de asemenea, ajută la activarea curățării corpului la nivel celular.

  1. Stimulați sistemul imunitar
    Sucurile verzi stimulează sistemul imunitar, ajutând organismul să absoarbă complet nutrienții. Ca urmare, te îmbolnăvești mai puțin și îți revii mai repede.
  1. Menţineţi sănătatea creierului
    Cercetări recente confirmă faptul că persoanele care beau sucuri (fructe și legume) de aproximativ patru ori pe săptămână, în comparație cu cei care beau mai puțin de o dată pe săptămână, sunt cu 76% mai puține şanse de a dezvolta boala Alzheimer.

Sursa