5 nuci pe zi fac minuni asupra sănătății corpului tău

Proprietăți utile ale nucii
Merită să consumați 5 nuci pe zi pentru a accelera creierul, pentru a îmbunătăți starea pielii, a părului, a unghiilor. Medicii recomandă această cantitate pentru a reduce riscul de boli cardiovasculare, cancer și diabet.

Pentru a neutraliza și a elimina substanțele toxice din organism, se recomandă consumul de nuci cu lapte cald. Iar nucile măcinate cu miere sunt un tonic general eficient pentru bronșită, pneumonie și chiar tuberculoză.

Amestecând nucile măcinate cu brânză de vaci și stafide, veți obține un remediu excelent pentru întărirea mușchiului inimii, a ficatului, întărirea sistemului nervos și prevenirea aterosclerozei. De asemenea, utilizarea acestui amestec va evita reducerea vederii la bătrânețe. 

Este util pentru copii să mănânce nuci pentru prevenirea și tratamentul anemiei, dezvoltarea mentală adecvată, îmbunătățirea memoriei și, de asemenea, ca antihelmintic. Cel mai bine este ca un medic pediatru să indice cantitatea exactă, luând în considerare caracteristicile individuale ale copilului.

 Persoanele care suferă de colită și enterocolită ar trebui să renunțe la acest produs

Sursa