4 combinații populare de alimente care vă pot distruge sănătatea

Chiar și un copil știe că consumul de fasole și sifon pot aduce rezultate neașteptate. Cu toate acestea, există o serie de alte combinații alimentare care vă pot afecta sistemul de digestie prost și chiar vă pot îmbolnăvi. In acest articol va prezentam mai multe alimente care consumate in diferite combinatii va pot afecta sanatatea pe viitor.

Sandwich si cafea – Când nu există timp, un mic dejun rapid din mers este o soluție comună. Salutați sandvișurile și cafeaua și spuneți la revedere . Carbohidrații simpli din pâine împiedică digestia calciului corect și aduc ajutor sistemelor tale nervoase și cardiovasculare. Mai mult, dacă adăugați cafea instantaneu, nu va fi deloc un beneficiu pentru sănătatea dvs.

Sfat: Dacă vă plac sandvișurile cu brânză, atunci încercați cel puțin să înlocuiți cafeaua cu ceai alb sau verde.

Rosii si castraveti – Aceasta este o combinație foarte populară pentru o salată de vară. Cu toate acestea, cele mai recente cercetări arată că combinarea acestor 2 legume poate perturba căile biochimice ale corpului tău. Acest lucru poate duce la calcinare excesivă și umflare, iar vitaminele conținute în ambele legume nu vor fi digerate corect.

Cartofi si friptura – Cine poate rezista la o friptura cu cartofi prăjiți? Din păcate, aceasta este o combinație alimentară foarte grea. Amidonul conținut în cartofi necesită fluide digestive alkalotic, și proteinele din cele acide ale cererii de carne. Când sunt împreună, se blochează în stomacul tău și pot aduce astfel de tulburări precum arsuri la stomac, eructe, gaze și multe altele.

Bere si alune – Aceasta este una dintre cele mai populare combinații din zilele noastre de facultate. Toată lumea adoră să mănânce alune sărate când bea bere. Cu toate acestea, alimentele cu un conținut mare de sare nu numai că sunt nesănătoase de la sine, ci duc și la deshidratare și cresc probabilitatea de a avea o altă halbă de bere.