3 minute pentru a mobiliza sistemul imunitar – palma mâinii stângi este plasată pe nas și pe frunte…

Conform metodei medicului. A. Umanskaya, exercițiile zilnice dimineața și pot antrena sistemul de control biologic al vigoarei și sănătății, crește imunitatea.

Probabilitatea de infectare scade și chiar dacă te îmbolnăvești, boala va trece într-o formă mai ușoară.

Pentru dureri de cap așezați palma mâinii stângi pe spatele capului și palma mâinii drepte pe plexul solar. Închide ochii și stai așa timp de 10-15 minute.

Pentru angina pectorală, trebuie să apăsați palma mâinii drepte pe gât și să puneți palma stângă pe partea a capului. Faceți acest lucru timp de câteva zile la rând timp de 15-20 de minute.

Pentru nasul care curge, palma mâinii stângi este plasată pe nas și frunte, iar palma mâinii drepte – pe plexul solar. După 15 minute curgerea nasului va trece.

Pe diagramă vedeți sistemul de puncte active propus de A. Umanskaya, al cărui masaj vă permite să preveniți răceala. Trebuie să le masați cu vârful degetelor arătător și mijlociu cu o mișcare de rotație – mai întâi în sensul acelor de ceasornic, apoi în sens invers acelor de ceasornic, 3-4 secunde în fiecare direcție. Este mai bine să începeți cu o presiune ușoară, crescând treptat intensitatea expunerii. Trebuie să masați zonele din zona gâtului cu o ușoară mișcare a degetelor de sus în jos.

Dacă într-o zonă simțiți durere, procedura trebuie repetată la fiecare jumătate de oră până când durerea dispare.

Rezistența ridicată a corpului este susținută doar de repetări regulate ale exercițiilor. Cel mai bine este să le faci dimineața și înainte de culcare. Și bineînțeles, după fiecare contact accidental cu pacienți cu infecții respiratorii acute în transport, cinema, sau un magazin.

După întoarcere acasă, petrece 3 minute făcând un masaj, mobilizează sistemul imunitar.

Dacă tot vă îmbolnăviți, ar trebui să vă culcați în primele ore și să sunați la un medic acasă. În timpul tratamentului, masajul poate și trebuie utilizat până la recuperarea completă, combinându-l cu programările medicului curant. Dar nu de 2-3 ori pe zi, ca la profilaxie, ci la fiecare 30-40 de minute.

Căutați și masați zonele cu degetul arătător. Corpul tău îți va spune cum să găsești locul potrivit. Natura a creat un indicator minunat – durerea. Acolo unde funcția este afectată, apare o focalizare dureroasă.

Sursă