Un cărucior pentru copii tras de câini

S-ar putea să fiți familiarizați cu trăsurile trase de cai care ajutau adulții (uneori împreună cu copiii lor) să călătorească în trecut. Dar ați văzut vreodată o trăsură trasă de un câine, făcută exclusiv pentru a transporta un copil (singur)? Ei bine, dacă nu ați văzut până acum, acum ați văzut. Da, acesta este un dispozitiv real care a existat și în care părinții s-au simțit cumva confortabil să-și urce bebelușii. În zilele noastre, acest lucru nu ar fi permis niciodată – mai ales fără cască!

Dar partea nebunească este că acesta este unul dintre cele mai îmblânzite articole pentru copii de pe această listă. Da, într-adevăr. La urma urmei, cât de rău poate fi să fii condus de cel mai bun prieten al omului?

Acestea au devenit un coșmar pentru părinții bebelușilor cu piele sensibilă și, probabil în mod inevitabil, au fost abandonate în curând în favoarea utilizării de lungă durată a scutecelor de pânză.

În esență, aceste lămpi UV ar lăsa în urmă un bronz puternic pe pielea sensibilă a unui nou-născut. Slavă Domnului că spitalele au dezvoltat în cele din urmă alte procese și sisteme, mai puțin dăunătoare.

Sarcina este inconfortabilă în cele mai bune momente, așa că ne putem doar imagina cât de mult au trebuit să îndure femeile când au fost presate să poarte unul dintre acestea în timpul perioadei de gestație.

Cu o publicitate atât de frivolă, a fost ușor pentru părinți să presupună că bebelușii ar fi în siguranță în preajma unui aparat de ras Gillette și poate să treacă cu vederea pericolele.

În ciuda intenției lui Skinner de a crea un mediu mai sigur pentru cei mici, există ceva în legătură cu această invenție ușor terifiantă care ne dă fiori pe șira spinării în loc să ne ofere liniște.

Ca să nu mai vorbim de faptul că elementele argintii zornăitoare de pe exteriorul jucăriei trebuie să fi reprezentat un pericol de sufocare pentru bebeluși, care sunt cunoscuți pentru faptul că pun lucruri în gură.

Cu siguranță, acesta nu a fost un produs bine gândit. Cu toate acestea, fiind vândute consumatorilor de către un producător de renume, efectele dăunătoare ale acestor picături pentru dureri de dinți nu erau atât de bine înțelese precum sunt astăzi.

Această cadă pentru bebeluși este lipsită de caracteristicile de siguranță și de design ergonomic întâlnite în băile pentru bebeluși de astăzi. În schimb, această versiune victoriană arată instabilă și ca un accident care stă să se întâmple.

Dar odată ce s-a descoperit că aceste biberoane erau de fapt un teren propice pentru bacteriile dăunătoare, nu a mai părut că merită riscul pentru sănătatea copilului. Cine ar fi ghicit?

Dacă cineva ar folosi astăzi unul dintre aceste terifiante „pătuțuri de fereastră”, aproape sigur ar primi mai multe plângeri și probabil o vizită din partea serviciilor de protecție a copilului!

Astăzi, suntem conștienți de cât de dăunătoare pot fi aceste sucuri pentru sănătatea noastră, motiv pentru care ideea comercializării 7UP către bebeluși pare tulburător de distopică.

De fapt, vedem riscuri potențiale. Nu numai că există margini metalice ascuțite la punctele de fixare ale invenției, dar micile cercuri de sârmă arată ca un potențial pericol pentru blocarea unui braț.

Din fericire, Asociația Medicală Americană a criticat vehement utilizarea acestui produs în 1911, după ce un număr mare de incidente nefericite au ieșit la iveală. Cu toate acestea, nu a fost scos oficial de pe rafturi până în 1930.

La fel ca instrucțiunile date în avioane cu privire la măștile de oxigen, părinții au fost instruiți să își fixeze măștile mai întâi pe ei înainte de a fixa masca copilului lor.

Pentru cei care nu își puteau permite biberoane de sticlă, mamele își alăptau de obicei copiii până când aceștia erau suficient de mari pentru a bea din paharele obișnuite folosite de adulți.

În lumea de astăzi, nu ne-am putea imagina să punem un copil într-una dintre aceste camere metalice înfrigurate. Deși le apreciem scopul, nu le-ar fi putut picta într-o culoare mai veselă?

Aceste pompe necesitau să sugi de la un capăt al pompei cu ajutorul unui pai de cauciuc, care sorbea laptele și îl colecta în sticla de sticlă. Este bine să vedem că metodele au evoluat.

Acesta este un gadget care a avut un impact și continuă să fie utilizat și astăzi (cu o versiune actualizată care este mai sigură decât aceasta, desigur).

În tot acest timp, acest revolver era destinat să facă exact ceea ce un revolver face cel mai bine. Cum s-au schimbat vremurile din 1903, când a fost plasat acest anunț.

Serios – imaginați-vă că puneți asta în pătuț cu copilul dumneavoastră. Dacă ne întrebați pe noi, pare a fi un somn prost care stă să se întâmple.

Tampoanele pentru scutece din pânză au cunoscut o revenire în ultimii ani datorită rentabilității și naturii lor ecologice. Din fericire, în zilele noastre, părinții folosesc în schimb velcro, file lipicioase sau fermoare metalice pentru a le fixa.

Ceea ce iese în evidență este cât de neatrăgător arată leagănul victorian pentru copii, semănând mai mult cu un scaun de tortură decât cu un leagăn pentru copii. Brațul de fier rece nu trebuie să se fi simțit bine pe piele.

Deloc surprinzător, bijuteriile pentru copii de odinioară prezentau un risc total de sufocare, ca să nu mai vorbim de momentele în care bijuteriile mici erau înghițite accidental și nu mai erau văzute niciodată.

Tot ce ne putem gândi este că părinții din anii ’50 erau mult mai îngăduitori cu copiii lor dacă aduceau acasă o maimuță maniacă de jucărie ca aceasta.

Nu avem nicio îndoială că accidentele erau probabil mult mai frecvente în această perioadă, având în vedere că bebelușii nu erau bine fixați în cărucioare.

Înțelegem că bebelușilor le place o jucărie bună cu clopoței, dar nu suntem convinși că adăugarea unui fluier era necesară, mai ales având în vedere că jucăria este deja puternică!

Ignorând pericolul pentru siguranță pe care îl reprezintă acest cal balansoar, acesta are un aspect deosebit de terifiant care îi va speria cu siguranță pe copii. Chiar a fost nevoie să îi pună niște sfere uriașe în loc de ochi?”

De asemenea, el a adăugat: „Există un mod rațional de a trata copiii. Tratați-i ca și cum ar fi adulți tineri” Potrivit acestuia, acest lucru include o strângere de mână energică dimineața pentru a începe ziua.

Chiar și atunci când vine vorba de corpul păpușii, unde îi sunt brațele și picioarele? Cu greu ai ghici că această jucărie a fost concepută să semene cu o veveriță.

Este ușor de imaginat o situație în care un copil își scoate suzeta din haine, își prinde un deget în metal sau în dinții de bronz și se rănește accidental.

Dar părinții de atunci știau mult mai puține decât noi astăzi și aveau mai puțin acces la informații, așa că nu-i putem învinovăți pentru greșelile lor.