Băutura care însănătoșește inima și regenerează întregul organism

Băutura care însănătoșeste inima și regenerează întregul organism

Această băutură pe bază de usturoi și lămâie are proprietăți benefice pentru sănătatea inimii, ajutând la deblocarea arterelor și la îmbunătățirea circulației sanguine.

Nivelurile ridicate de colesterol se datorează acumulării de grăsimi în artere, ceea ce poate conduce la boli cardiovasculare și atacuri de cord.

INGREDIENTE

30 căței usturoi
5 lămâi, cu tot cu coajă
1 L apă

MODUL DE PREPARARE

Curățați usturoiul și spălați bine lămâile, apoi tăiați-le în bucăți. Puneți-le în blender și adăugați apă.

Pulsați pentru a amesteca. Transferați amestecul într-o cratiță și încălziți până la punctul de fierbere. Amestecul nu se fierbe

Strecurați lichidul în sticle curate și păstrați în frigider.

ADMINISTRARE

Se sugerează să bei un mic pahar în fiecare zi, cu cel puțin două ore înainte sau după masa principală, pentru o perioadă de 21 de zile. După o pauză de 7 zile, poți începe din nou această rutină. Dacă simți nevoia, o poți repeta a treia oară, după o altă pauză de 7 zile. Este recomandat să urmezi două astfel de cure pe an: una în primăvară și una în toamnă.

Substanța activă din usturoi, alicina, are proprietăți antibacteriene și ajută la scăderea nivelului de grăsimi din sânge, protejând vasele de sânge împotriva depunerilor de grăsime.

Usturoiul conține germaniu, care neutralizează radicalii liberi și contribuie la tratamentul afecțiunilor inflamatorii precum reumatismul.

Lămâia este bogată în vitamina C, vitamine din complexul B și acid folic, care influențează în mod pozitiv metabolismul organismului.

Acest suc are capacitatea de a revitaliza întregul organism, facilitând gestionarea simptomelor menopauzei, îmbunătățind auzul și viziunea, și luptând împotriva afecțiunilor parodontale.

Sursă