Acest bărbat de 116 ani vă sfătuiește: Doriți să trăiți peste 100 de ani? Mâncați regulat aceste 6 alimente!

Ți-e frică de moarte și vrei să trăiești cât mai mult posibil? Mai aveți planuri de cincizeci de ani și nu doriți să părăsiți această lume prematur? La asta te gândești ca Bernardo Lapallo, care a trăit până la 116 ani. Și numai pentru că a ținut la inimă tot ce i-a spus tatăl sau vârsta de opt ani. El i-a recomandat aceste cinci alimente să trăiască până la sute!

Bernardo a experimentat multe în viața sa. Deși are o vârstă incredibilă de 116 ani, este independent și face totul singur. Își amintește chiar și când mașinile încă nu circulau pe străzi, ci vagoane trase de cai.

Secretul longevității constă în principal în dietă. Aceste 8 alimente i-au fost recomandate de tatăl său. Era medic și își dorea ca întreaga sa familie să fie sănătoasă și fericită.

Obiceiuri recomandate de Bernando Lapallo:

Exercițiu fizic și mental.

O diată săracă în sare, bogată în fructe, legume și alimente bogate în fibre și antioxidanți.

Nu mâncați niciodată până atingeți senzația de sațietate.

Consumul alimente bogate în vitamina E, care ajută la menținerea funcțiilor cognitive.

Beți ceai din plante. Ikarienii, care trăiesc, de asemenea, vieți lungi, iubesc ceaiul din plante. Beneficiile de sănătate ale ceaiului verde sunt uimitoare.

Luați pauze dese.

Mâncați legume proaspete.

Relaxați-vă. Reducerea stresului devine un factor din ce în ce mai cunoscut atunci când vine vorba de longevitate. Stresul poate crește foarte mult riscul numeroaselor boli.

Sursă