Purificarea VASELOR de SÂNGE – rețetă naturală

Remediile cu proprietăți depurative sunt foarte importante pentru sănătatea noastră, deoarece curățarea vaselor de sânge poate ajuta la prevenirea și tratarea bolilor cronice.


Am găsit câteva rețete simple, care pot ajuta la purificarea vaselor de sânge de la nivelul creierului și îmbunătățirea stării generale de sănătate.

• Miere cu nuci și mirodenii
– 5 nuci

– 1 lingură de miere de tei

– 1 vârf de cuțit de scorțișoară măcinată

– 1 vârf de cuțit de ghimbir măcinat

Măcinați miezul de nucă și amestecați-l cu mierea, scorțișoara și ghimbirul, până la omogenizare. Lăsați pasta obținută să stea la frigider 1 zi. Se administrează apoi câte 1 lingură, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mesele principale.

• Suc de ceapă și miere

Curățați 2 cepe de coajă, spălați-le și stoarceți-le prin storcător. Trebuie să umpleți un pahar de 200 ml, pe trei sferturi cu suc. Adăugați o cantitate egală de miere și amestecați până la omogenizare. Se ia câte 1 linguriță, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese. Acest remediu ajută de asemenea la “oțelirea” organismului și fortifierea imunității.

• Suc de rodii

Sucul de rodii face minuni pentru sânge. Se bea câte 100 ml de suc de rodii, de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masa de prânz și de cină. Se poate alterna cu suc de mere și morcov.

• Ceai de brusture

Brusturele este renumit pentru forța lui detoxifiantă asupra organismului uman, îndeosebi în curățarea corpului de infecții. Se poate prepara ca macerat la rece, din pulbere de rădăcini uscate și măcinate prin râșnița de cafea. Se pun 2 lingurițe de pulbere la macerat în 200 ml de apă și lasă peste noapte. Se strecoară și se bea câte 1-3 pahare pe zi, cu un sfert de oră înainte de masă. Se poate face o cură de 3-4 săptămâni, la recomandarea medicului.

Sau se poate prepara ca infuzie. Se pun 3 linguri de rădăcină de brusture la infuzat în 500 ml de apă clocotită, 2 ore. Se strecoară și se bea câte 125 ml, de 4 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de mese.

Sursa: