Cel mai bun leac pentru orice infecție din organism

Cel mai bun leac pentru orice infecție din organism: Cum trebuie folosit

Următoarea rețetă este extrem, extrem de simplă, și tot atât de eficientă dacă este consumată în mod frecvent. Este ieftină și are în compoziție ingrediente pe care cu siguranță le ai mereu în bucătărie.

Ce trebuie să faci este foarte simplu! Într-o cană de ceai, puneți 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu alimentar, peste care adăugați o linguriță și jumătate de miere de albine. Amestecați conținutul până obțineți un compus omogen lăptos, după care adăugați 75 ml de apă minerală, continuând să amestecați bine.

Atunci când bicarbonatul intră în contact fie cu o substanță acidă, fie cu una alcalină, efectul lui natural este acela de a neutraliza Ph-ul.

Stoarceți o lămâie de mărime medie și adăugați, în cantități mic, sucul ei peste amestecul pe care l-ați obținut anterior, continuând să amestecați.

Aveți grijă ca sucul de lămâie să fie adăugat câte puțin, după fiecare reacție de spumare și liniștire.

Clătiți storcătorul cu 50-70 ml apă minerală și adăugați-o în cană.

Este recomandat să consumați acest amestec de două ori pe zi, dimineața și seara, cu înghițituri mici, și amestecându-l cu saliva din gură înainte să înghițiți.

În cazul cancerului, folosiți 3 doze pe zi, timp de 30 de zile, cu pauză de 5 zile, după fiecare 10 zile.

Acest articol oferă informații nutriționale și de sănătate și este conceput doar pentru scopuri educaționale.

Nu ar trebui să vă bazați pe aceste informații ca un substitut pentru, și nici nu înlocuiesc, sfaturi medicale profesionale, diagnostic sau tratament.

Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la sănătatea dumneavoastră, ar trebui să consultați întotdeauna un medic sau alt profesionist în îngrijirea sănătății.

Sursă