???? ????Ă ????? ????? ?????? ?? ?Ș????ȚĂ ????????? Ș? ??????? ????Ă!

Durerile articulare apar chiar și la persoanele cu vârsta între 35 și 40 de ani. Ele pot fi provocate de traume, dietă nesănătoasă, infecții, greutate în exces și moștenirea genetică. Exercițiile fizice obositoare și circulația proastă sunt cauze frecvente ale durerii. Cu excepția cazului în care tratamentul este început la timp, artroza, artrita, guta și alte boli încep să se dezvolte.

Veștile bune sunt că toate acestea pot fi vindecate. În primul rând, pacienții tind să se îndrepte către remedii tradiționale deoarece sunt la îndemână și accesibile ca preț. Haideți să vedem avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre aceste tratamente.

? Gelatina Este deseori recomandat consumul de gelatină pentru a îmbunătăți starea încheieturilor. Are un efect pozitiv asupra lor, dar este mai mult o măsură preventivă, nu va ajuta în cazul durerilor acute. 

? Crioterapia Această tehnică este folosită de obicei în cazul traumelor și presupune amplasarea părții dureroase a corpului sub un jet de apă rece pentru câteva secunde. O astfel de expunere dramatică la frig restabilește circulația sângelui, îmbunătățește alimentarea țesuturilor cu oxigen și accelerează recuperarea. Aveți grijă când aplicați această metodă deoarece poate cauza hipotermie și poate duce la mai multe probleme de sănătate.

? Sarea de Baie Epsom Aceasta este un mod tradițional de a trata încheieturile inflamate și durerile musculare. Deoarece are un conținut ridicat de magneziu și sulfați, sarea Epsom penetrează cu ușurință pielea și reduce infalația. Acest remediu este benefic pentru dureri dar sunt necesare metode suplimentare pentru o recuperare completă.

? Infuzii pe bază de plante, comprese și unguente făcute acasă De exemplu, unii macină coada soricelului și sunătoare, le amestecă cu vaselină și aplică pasta rezultată pe articulația dureroasă. Nu aș recomanda astfel de măsuri fără consultarea unui medic în prealabil.

Preluat: https://kebolusy.myshopify.com/

You cannot copy content of this page